woensdag 31 december 2014

Spreuken en citaten 42

“Vrouwen zijn er van overtuigd geraakt dat hun vruchtbaarheid gebroken is.  En omdat het dus kapot is, moeten we het repareren door anticonceptiepillen. We denken dat het een last is om zwanger te worden. We ‘repareren’ dus iets dat niet kapot is.
In geen enkel ander geval is dit een goed idee. Je gaat toch geen tijd besteden aan het repareren van iets dat naar behoren werkt.  Dat zou contraproductief zijn. Het kost tijd om een hagelnieuwe auto die geen mechanische problemen heeft uit elkaar te halen, het zou dus dom zijn zoiets te doen. Het zou niet alleen een verspilling van tijd zijn,  maar ik zou ook het risico lopen om iets dat nu nog goed werkt kapot te maken.
Dit is wat vrouwen met hun lichamen gedaan hebben. Ze ‘repareren’ iets dat niet kapot is, waardoor we nog meer problemen voor onszelf hebben gecreëerd. We hebben anticonceptie gebruikt om onze vruchtbaarheid te ‘repareren’, en door dat te doen hebben we een grote toename veroorzaakt in borstkanker en kanker van baarmoeder en eierstokken. Dat slaat toch nergens op wanneer je er goed over nadenkt.”
Abby Johnson, Lifesitenews